top of page
0samlebilde.jpg

Delikatessen by Foodfighters

Delikatessen by Foodfighters åpnet dørene desember 2015. Fra første dag har vi hatt fokus på smak, service og atmosfære, da vi mener dette er det beste fundamentet for å skape gode opplevelser

Vi henter vår inspirasjon fra bestemor til Singapore. Fokuset ligger på å lage mat med gode, sunne og lokale råvarer. Økologisk når det er mulig. Derfor henter vi de fleste av våre råvarer fra matkammeret Rogaland. 

Vi kaller oss Foodfighters fordi vi kjemper for å fremme en bedre matkultur, med en litt sunnere og mer smakfull hverdag for deg og dine.

Vi har alle rettigheter og en behagelig uteservering i Langgata, samtidig som vi har mye plass inne, hvor vi kan dekke opp til alle anledninger.

Vi har kapasitet til 120 spisende gjester.

November 2021 åpnet vi dørene til en ny Delikatessen By Foodfighters beliggende på Stadionparken på Hinna.

Her vil store dele av vår meny og konsept bli videreført, vi har plass til 110 gjester i restauranten på Hinna.

Delikatessen By Foodfighters

Delikatessen By Foodfighters

Spill video

Det sier våre gjester om oss

I November 2020 åpnet vi og Plagiat Bar i Langgata 23.
Her tilbyr vi byens beste cocktails og god stemning.
Sjekk www.plagiatbar.no
PLAGIATBAR-logoorg.png

1

naddi27 - På Tripadvisor
Jeg må si at hver gang jeg har vært her så har jeg og venner og familie fått en smaksopplevelse av det store slaget! Dette er en plass jeg kan ønske å gå til flere ganger og like spennende er det da de skifter meny ofte og! Atmosfæren i restauranten er lun og koselig, og veldig flott. Utmerket service fra hyggelige mennesker!

2

Kalum R - På Tripadvisor
Det var 100 kr uken og Delikatessen hadde plukkfisk som 100 kr retten. Aftenbladet har gitt karakter 6 for dette. Det smakte til forventningen. Det var den beste Plukkfisken jeg har smakt noengang. Desserten ville jeg gitt karakteren 6 også.

3

Daren Dunphy - På Facebook
Best food I have ever tasted in Norway !! Great service and excellent coffee! thank you.
bottom of page