Delikatessen by Food Fighters

Delikatessen by Food Fighters åpnet dørene desember 2015. Fra første dag har vi hatt fokus på smak, service og atmosfære, da vi mener dette er det beste fundamentet for å skape gode opplevelser

Vi henter vår inspirasjon fra bestemor til Singapore. Fokuset ligger på å lage mat med gode, sunne og lokale råvarer. Økologisk når det er mulig. Derfor henter vi de fleste av våre råvarer fra matkammeret Rogaland. 

Vi kaller oss Foodfighters fordi vi kjemper for å fremme en bedre matkultur, med en litt sunnere og mer smakfull hverdag for deg og dine.

Vi har alle rettigheter og en behagelig uteservering i Langgata, samtidig som vi har mye plass inne, hvor vi kan dekke opp til alle anledninger.

Vi har kapasitet til 120 spisende gjester.

Det sier våre gjester om oss

1

naddi27 - På Tripadvisor
Jeg må si at hver gang jeg har vært her så har jeg og venner og familie fått en smaksopplevelse av det store slaget! Dette er en plass jeg kan ønske å gå til flere ganger og like spennende er det da de skifter meny ofte og! Atmosfæren i restauranten er lun og koselig, og veldig flott. Utmerket service fra hyggelige mennesker!

2

Kalum R - På Tripadvisor
Det var 100 kr uken og Delikatessen hadde plukkfisk som 100 kr retten. Aftenbladet har gitt karakter 6 for dette. Det smakte til forventningen. Det var den beste Plukkfisken jeg har smakt noengang. Desserten ville jeg gitt karakteren 6 også.

3

Daren Dunphy - På Facebook
Best food I have ever tasted in Norway !! Great service and excellent coffee! thank you.

Åpningstider for vårt kjøkken:

Man - Ons  11.00 - 21.00

Tor - Lør      11.00 – 21.30

Restauranten stenger når dere har spist og drukket ferdig

Telefon : 52 98 78 70

E-post: post@foodfighters.no

Langgata 1B

4306 Sandnes

org nr.: 915 744 141

© Delikatessen by Foodfighters 2020

Design og utvikling av Foodfighters media group