top of page
Jul & julebord

Våre romslige lokaler gjør det mulig å arrangere akkurat det julebordet eller juleselskapet dere måtte ønske for bedrifter og private.

Vi kan dekke til alt fra 8 til 120 gjester i vår restaurant i Sandnes. 

​

På Hinna kan vi servere opp til 100 gjester.

 

Vi har alle rettigheter.

​

​Vi skreddersyr meny og rammen rundt utfra dine ønsker. 

​

Et alternativ til klassisk julebord er "Kokkekamp", - en kreativ og spennende kveld i maten og drikkens rike, som passer perfekt for grupper mellom 10 - 40 personer.

Her kan alle bli involvert i forskjellige kategorier, som f.eks. matlaging, vinsmaking, quiz, tale og liknende. 

Med fokus på god stemning, samarbeide og konkurranse.

​​

Vi tilbyr to spennende meny alternativer til julebord og juleselskap; klassisk juleservering med pinnekjøtt eller vår populære jule delemeny, med spennende juleretter og noe for enhver smak.

​

Vår jule delemeny blir i restauranten servert som en 4/5 retters delemeny.

Er du interessert i julebord hos oss, da er det bare å ta kontakt via skjemaet under.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Supert! Melding mottatt.

kokkekamp setup.jpg
bobler.jpg
Christmas Oh Deer.jpg
riskrem.jpg
Våre jule menyer:

Hva med å starte eller fortsette kvelden på Plagiat Bar i Langgata 23?

Her serverer vi byens beste cocktails!

www.plagiatbar.no

PLAGIATBAR-logoorg.png

For å kunne gi deg best mulig tilbakemelding, ønsker vi så mye info som mulig:

- tidspunkt

- antall

- ønsker dere tapas, 2 retters eller kokkekamp

- eventuelle andre ønsker

Booking vilkår

Booking av selskap og catering regnes som gjeldende etter skriftlig bekreftelse fra kunde.
 

Alle avbestillinger og endringer av antall skal meddeles skriftlig per epost til post@foodfighters.no for å være gyldig.

​

Ved selskaper hos oss:

Reduksjon i antall må gjøres skriftlig innen kl 12.00 3 virkedager før dato for selskapet. Etter fristen belastes selskapet i sin helhet.


Avbestilling av selskap opp til 15 personer kan kanselleres vederlagsfritt frem til 14 dager før dato for selskapet.
Ved avbestilling mellom 7 til 14 dager før dato for selskapet har kunde 50% vederlagsfritt av opprinnelige bestilling.
Ved avbestilling mindre enn 7 dager før blir kunde belastet 90% av opprinnelig bestilling.


For selskaper mellom 16 og 25 personer øker avbestillings frister til henholdsvis 20 dager for vederlagsfri betaling. 10 til 20 dager for 50% vederlagsfritt. Under 10 dager blir kunde belastet 90% av opprinnelig bestilling.

 

For selskaper over 26 personer øker avbestillings frist til 30 dager for vederlagsfri betaling. 20 til 30 dager for 50% vederlagsfri betaling. Ved avbestilling under 20 dager før dato for selskapet belastes kunde 90% av opprinnelige bestilling.

​

Ved betydelig endring i antall deltakere forbeholder vi oss retten til å plassere selskapet i et mer egnet lokale her hos oss, eller åpne opp lokalet for andre gjester.


Ved catering ut av restauranten vår:

Reduksjon i antall må gjøres skriftlig innen kl 12.00 4 virkedager før leveringsdato for cateringen. Etter fristen belastes selskapet i sin helhet.

​

Bestillinger som gjøres senere enn kl 12 4 virkedager før leveringsdato er endelig og kan ikke avbestilles eller reduseres.

​

Avbestilling av catering må gjøres skriftlig innen 10 virkedager før leveringsdato av cateringen, etter fristen blir kunde belastet 50% av opprinnelig bestilling.

​

Ved avbestilling mindre enn 4 døgn før leveringsdato blir kunde belastet 90% av opprinnelig bestilling.

​

bottom of page